Májkrém recept csirkemájból a Vezés-Hús baromfi kis- és nagykereskedéstől, a friss baromfi termékek megbízható szállítójától

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlőrinci vásárcsarnok
(Üllői út - Haladás utca kereszteződés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com
Recept - Csirke májkrém
Hozzávalók:
0,5 kg csirkemáj, kb. 5 dkg margarin, só, bors, majoránna, esetleg egy főtt tojás sárgája, vagy egy darab főtt burgonya.

Elkészítése:
A fél kg májat első lépésben megfőzzük. Hogy még egy "bőrt lehúzzunk" a májról, érdemes borsólevesben főzni, így az íze a levesben is ott van, a leves íze pedig a főtt májban, igazán nagyszerű megoldás. :)
A májat ezután botmixerrel teljesen pürésítjük, hozzáadjuk a vajat, sót, borsot, majoránnát, az egészet jól összekeverjük, és kész is a tejmentes májkrém.
Még finomabb, ha egy főtt tojás sárgáját vagy egy főtt krumplit is teszünk bele.
 
Jó étvágyat!
Vissza a listához